13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieVâlcea: Peste 40% dintre candidații la titularizare au luat note peste 7

Vâlcea: Peste 40% dintre candidații la titularizare au luat note peste 7


Peste 40% dintre candidații la titularizare au luat note peste 7 în județul Vâlcea. Aceste rezultate sunt înainte de contestații.

Rezultatele obținute de cadrele didactice la titularizare au fost publicate astăzi, 18 iulie, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro.

În județul Vâlcea, statistic, rezultatele candidaților au fost următoarele:

  • Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 42,93% (164 de candidați)
  • Procentul notelor între 5 și 6,99 este de 39,53% (151 de candidaţi)
  • Procentul notelor între 1 și 4,99 este de 17,54% (67 de candidați)
  • Un candidat a obținut nota 10, iar 163 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.

În județul Vâlcea, proba scrisă a fost susținută de 388 candidați din cei 589 înscriși. 127 de candidați au fost absenți și 74 s-au retras. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.
În centrele de evaluare au fost notate 382 de lucrări, întrucât 6 lucrări au fost anulate în conformitate cu prevederile metodologiei.

Repartizarea pe post se va face pe 27 și 28 iulie

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare sau prin mijloace electronice, în data de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv în data de  19 iulie, între 8.00-12:00. Cei care depun contestații on line completează cererea – model afisată pe site-ul ISJ și o trimit, însoțită de copia actului de identitate, la adresa [email protected]

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene, pe site și la avizierul ISJ în data de 26 iulie.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, va fi realizată în 27 și 28 iulie, la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea. Programarea pe discipline se va afisa la avizier și pe site-ul www.vl.edu.rohttp://www.vl.edu.ro.

Citește și: Vâlcea: Coliziune între un autoturism și un autotren. Două persoane, rănite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS