20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieExamen de titularizare pentru 451 de profesori din Gorj

Examen de titularizare pentru 451 de profesori din Gorj

451 de profesori din județul Gorj participă miercuri la examenul de titularizare în învățământul preuniversitar. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, proba scrisă la titularizare 2023 are loc pe 12 iulie.

Candidații care s-au înscris la concursul național de titularizare 2023 vor susţine doar proba scrisă, nu și inspecția la clasă.
Proba scrisă la titularizare 2023 începe la ora 9.00. Candidații vor fi prezenți în sala de examen, cel mai devreme la ora 7.00 și cel mai târziu la ora 8.00.

Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă. După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore. Timpul poate fi depășit cu 1-2 ore numai de către candidații cu deficiențe grave. Conform Ministerului Educației, concursul de titularizare în învățământul preuniversitar, în sesiunea 2023, constă într-o probă scrisă pe baza programelor specifice aprobate de Ministerul Educaţiei, fără inspecția la clasă.

Citeşte şi: (VIDEO) Un meteorit a brăzdat cerul municipiului Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS