18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrădiniţa "Piticot" din Craiova a sărbătorit 44 de ani de existenţă

Grădiniţa „Piticot” din Craiova a sărbătorit 44 de ani de existenţă

Grădiniţa cu Program Prelungit „Piticot” a desfăşurat în această săptămână o serie de activităţi aniversare pentru a marca împlinirea a 44 de ani de existenţă. Cu acest prilej,, vineri, a fost organizat şi un târg caritabil cu obiecte confecţionate de preşcolari şi cadrele didactice.

” 3 noiembrie 1978 a fost prima zi de activitate a Grădiniței cu program prelungit Piticot, fostă Grădinița nr. 45″, a spus Florentina Niculeanu, managerul grădiniţei. Pentru a marca cei 44 de ani de existenţă au fost organizate o serie de activităţi altfel.
„Copiii s-au bucurat de invitați speciali, de vizita autoarei de poezii Monica Machlah, de un spectacol de magie susținut de iluzionistul Decova, de un recital susținut de preșcolarii Grădiniței Piticot Craiova și preșcolarii Grădiniței nr. 222 București, dar și de atelierele handmade desfășurate împreună cu părinții, de petreceri cu tort și lansarea baloanelor”, a mai spus managerul grădiniţei.

A început un nou proiect european


Cadrele didactice, la rândul lor, au participat la conferința de lansare a Proiectului Erasmus+ 2022-1-RO01-KA122-SCH-000074127 ”ECO- Educarea Copiilor Outdoor” și la Simpozionul național ”De la tradițional la modern în învățământul românesc”- ediția a V-a, care a avut ca scop schimbul de experiențe și bune practici.

Târg de toamnă, în curtea grădiniţei

Vineri copii au participat împreună cu părinţii la un târg de toamnă.
„Târgul Piticot, o activitate caritabilă, care se află la ediția a V-a încheie seria manifestărilor dedicate împlinirii a 44 de ani de activitate a Grădiniței cu program prelungit Piticot Craiova. „Produsele confecționate de copii împreună cu educatoarele și părinții vor fi valorificate astfel încât șă ofere zâmbete și bucurie copiilor din Grădinița Piticot , dar și preșcolarilor dintr-o comunitate dezavantajată”, a mai spus directorul grădiniţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS