6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateISJ Dolj numeşte directori pentru 12 şcoli şi grădiniţe din Dolj

ISJ Dolj numeşte directori pentru 12 şcoli şi grădiniţe din Dolj

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj numeşte 12 directori şi directori adjuncţi cu detaşare în interesul învăţământului la şcolile şi grădiniţele la catre funcţiile nu au fost ocupate prin concurs. Numirile se fac astăzi, 16 august, şi vor fi valabile până pe 5 octombrie, când ISJ Dolj va da deciziile pentru candidaţii care vor promova cea de a treia sesiune a concursului naţional pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct.


Pentru a primi decizie de detaşare în interesul învăţământului pe o funcţie de manager, cadrele didactice trebuie să fi depus un CV şi acord pentru numire. Pentru validarea candidaturii este necesar ca solicitanţii funcţiilor de conducere să fie absolvenţi de învăţământ superior, să aibă vechime în învăţământ de minimum 5 ani şi calificativul „foarte bine” în ultimii doi ani şcolari încheiaţi efectiv în funcţii didactice sau în funcţii de conducere în unităţi de învăţământ şi să nu aibă o hotărâre judecătorească prin care să li se interzică numirea într-o funcţie publică.


În Dolj, funcţii vacante de director sunt la Grădiniţa cu program prelungit „Floare Albastră”, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” , la Şcoala Gimnazială Catane, la Şcoala Gimnazială Leşile, la Şcoala Gimnazială Predeşti, la Şcoala Gimnazială Rojişte şi la Seminatul Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova dar şi la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj.
Pentru director adjunct, funcţii vacante sunt la Liceul Teoretic „Ghe Vasilichi Cetate”, la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Brăescu” Calafat, la Şcoala Profesională Valea Stanciului şi la Liceul Teoretic „Gh. Vasilichi” Cetate.
Candidaţii care vor prelua funcţiile de conducere vor fi stabiliţi de Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS