22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcert extraordinar cu strângere de fonduri, la Liceul de Arte din Craiova

Concert extraordinar cu strângere de fonduri, la Liceul de Arte din Craiova

Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova va organiza, joi, 14 aprilie, începând cu ora 17.00, în Sala de Festivităţi, evenimentul „Primăvara artelor” care va consta într-un concert extraordinar care va avea drept scop atât promovarea liceului, cât şi strângerea de fonduri pentru a achiziţiona instrumente muzicale, pentru utilarea atelierelor de arte plastice şi pentru a dota sala de festivităţi a liceului. Programul artistic va fi susţinut de elevii de la secţiile de muzică.

Cei care vor merge la concert vor putea să se bucure şi de o expoziţie de artă, cu picturi ale elevilor de la secţia de arte vizuale, care va fi organizată în foaierul liceului.


„Primăvara artelor” este un eveniment de promovare a Liceului de Arte „Marin Sorescu” care va consta şi în strângere de fonduri. În acest liceu creştem artişti şi îi învităm pe toţi cei care doresc să susţină arta şi artiştii să facă donaţii pe care să le folosim pentru a achiziţiona instrumente muzicale pentru ateliere de muzică, pentru a dota atelierele de arte plastice dar şi pentru a dota sala de festivităţi a liceului”, a spus Eduard Gegiu, directorul Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS