30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateFocare de COVID-19 în mai multe școli din Craiova

Focare de COVID-19 în mai multe școli din Craiova


Focare de COVID-19 în şcoli şi grădiniţe din Craiova în prima săptămână de la schimbarea ordinului comun pentru funcţionarea unităţilor şcolare în această perioadă de pandemie. Vineri au fost raportate 7 focare în 5 unităţi şcolare. Astfel, un focar a fost depistat la clasa a X-a B, la Colegiul Naţional „Carol ( clasa a X-a B)”, două focare la Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” , trei focare la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” (clasele ID, VE, XF), un focar la Şcoala gimnazială „Traian” din Craiova (clasa a IV-a). Toate clasele au trecut online.

De asemenea, în cursul săptămânii trecute au mai fost raportate focare la câte o clasă de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Tudor Vladimirescu”, Scoala Gimnazială „Ion Creangă”, Şcoala Gimnazială Româno- Britanică, Grădiniţa cu Program Prelungit „Castelul Fermecat” ,  Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” Craiova. (clasa IX E) şi la Colegiul Naţional „Elena Cuza” Craiova. 

Cursurile cu prezenţă fizică sunt suspendate pentru 10 zile. Clasele pentru care s-a luat această decizie au minimum trei cazuri de îmbolnăvire în decurs de 7 zile. Măsura suspendării la nivelul grupei/clasei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Universitatea din Craiova va inaugura noua Policlinică pentru studenţi

Universitatea din Craiova va inaugura noua policlinică studenţească ,...

ȘTIRI GdS