16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFocare de COVID-19 în mai multe școli din Craiova

Focare de COVID-19 în mai multe școli din Craiova


Focare de COVID-19 în şcoli şi grădiniţe din Craiova în prima săptămână de la schimbarea ordinului comun pentru funcţionarea unităţilor şcolare în această perioadă de pandemie. Vineri au fost raportate 7 focare în 5 unităţi şcolare. Astfel, un focar a fost depistat la clasa a X-a B, la Colegiul Naţional „Carol ( clasa a X-a B)”, două focare la Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” , trei focare la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” (clasele ID, VE, XF), un focar la Şcoala gimnazială „Traian” din Craiova (clasa a IV-a). Toate clasele au trecut online.

De asemenea, în cursul săptămânii trecute au mai fost raportate focare la câte o clasă de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Tudor Vladimirescu”, Scoala Gimnazială „Ion Creangă”, Şcoala Gimnazială Româno- Britanică, Grădiniţa cu Program Prelungit „Castelul Fermecat” ,  Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” Craiova. (clasa IX E) şi la Colegiul Naţional „Elena Cuza” Craiova. 

Cursurile cu prezenţă fizică sunt suspendate pentru 10 zile. Clasele pentru care s-a luat această decizie au minimum trei cazuri de îmbolnăvire în decurs de 7 zile. Măsura suspendării la nivelul grupei/clasei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS