10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieȘcoala începe diferit anul acesta

Școala începe diferit anul acesta

Școala începe diferit anul acesta, după vacanța de iarnă, în funcție de clasa în care este elevul, potrivit noii structuri a anului școlar 2021-2022, modificată în luna noiembrie 2021. Copiii de grădiniță revin la activități pe 10 ianuarie.

Clasele primare, de la pregătitoare, I, a II-a, a III-a, până la clasa a IV-a, încep școala din 10 ianuarie. Pentru ei vacanța de iarnă a rămas nemodificată pentru că au fost trimiși doar pentru o săptămână în vacanță forțată în noiembrie, aceasta urmând să fie recuperată în aprilie, în timpul săptămânii Școala altfel. Deși ar fi trebit să fie în semestrul al II-lea deja, în ianuarie, elevii și profesorii lor de la gimnaziu revin tot în semestrul I pentru o săptămână, urmând ca după weekendul 15-16 ianuarie să intre direct în semestrul al II-lea, fără să mai aibă, ca în anii trecuți, o vacanță intersemestrială.

Elevii de gimnaziu, clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a încep școala pe 3 ianuarie, după cea mai scurtă vacanță de iarnă din istoria ultimilor ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS