21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateISJ Dolj: Contestaţiile la concursul pentru directori se vor rezolva în alt judeţ

ISJ Dolj: Contestaţiile la concursul pentru directori se vor rezolva în alt judeţ

Zilnic se depun contestaţii după etapa de interviu din cadrul concursului pentru directori şi directori adjuncţi din Dolj. Au fost înregistrate peste 20 de contestaţii în Dolj. Inspectorul şcolar general Ion Daniel a precizat că tate contestaţiile vor fi soluţionate în alte judeţe.


„Contestaţiile se depun în format lectric şi în format electronic în termen de 48 de ore de la afişarea rezultatului la proba de interviu. Rezultatele se afişează la finalul fiecărei zile de examen. Contestaţiile înregistrate într-o săptămână se colectează şi urmează a fi trimis pachetele cu înregistrările şi documentele scanate către alte judeţe”, a precizat Daniel Ion, inspector şcolar general.


Conform procedurii, candidaţii pot contesta doar punctajul obţinut la proba de interviu, nu şi aspecte care vizează organizarea sau desfăşurarea probei. În situaţia în care contestaţia este insoţită şi de alte documente, acestea nu vor constitui obiectul soluţionării contestaţiei. Cei care au mai multe opţiuni, trebuie să depună câte o contestaţie distinctă pentru fiecare funcţie, respectiv unitate de învăţământ pentru care doresc să conteste punctajul obţinut la proba de interviu. Profesorii care se prezintă la concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct nu pot contesta punctajul obţinut de alţi candidaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS