8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUMF Craiova a scos la licitație lucrări de reabilitare de peste 200.000 de euro

UMF Craiova a scos la licitație lucrări de reabilitare de peste 200.000 de euro

Universitatea de Medicină și Farmacie vrea să facă lucrări de reabilitare a Corpului A, unde își desfășoară activitatea studenții de la Tehnică Dentară. Au fost scoase la licitație lucrări în valoare de peste 200.000 de euro, care ar trebui executate în termen de doi ani. Practic, investiția vizează corpul vechi al UMF Craiova.

”Se dorește îmbunătăţirea condiţiilor de învăţământ pentru studenţii Facultăţii de Medicină Dentară, programul de studii Tehnică Dentară. Reabilitarea constă în reamenajare sălilor de curs, laboratoarelor de aplicaţii practice, spaţiilor tehnice, holurilor de acces prin înlocuire pardoseli, reparaţii pereţi, înlocuire uşi acces, reparaţie instalaţie termică, înlocuire instalaţie curenţi tari şi slabi, înlocuire instalaţie sanitară, realizare instalaţie aer comprimat, dotare cu mobilier. Realizarea lucrărilor se va face prin încheierea unui acord cadru pe 24 de luni”, se arată la obiectivele licitației.

UMF Craiova a mai orgaizat o licitație prin care a intenționat reabilitarea grupurilor sanitare din Corpul A cu suma de 184.441 de lei dar licitația care a fost anulată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS