10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiceul "Voltaire" trece toate clasele online

Liceul „Voltaire” trece toate clasele online

Liceul „Voltaire” din Craiova va trece toate clasele online, pentru că deja jumătate dintre clase învaţă în acest sistem. Practic, Liceul Voltaire trece în scenariul 2, conform noului ordin comun.


Propunerea Liceului „Voltaire” de a-şi desfăşura întreaga activitate de predare online pentru 14 zile a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al ISJ Dolj. În Craiova mai este o şcoală care cere suspendarea cursurilor la clasele dintr-o clădire. „Avem solicitare de la Şcoala gimnazială „Nicolae Romanescu” de Craiova să suspende cursurile claselor dintr-o clădire care este în situaţia de a avea jumătate din formaţiuni online. Am aprobat solicitarea care va avea nevoie şi de avizul DSP Dolj”, a precizat Daniel Ion, inspector şcolar general.


Ieri, conform raportării pe judeţ erau 408 clase de elevi care îşi desfăşoară activitatea online. Printre unităţile cu cei mai mulţi elevi onşine se află colegiile din zona centrală a Craiovei.

Astfel, la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” şi la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova sunt câte 24 de clase de elevi care învaţă online, iar la Colegiul Naţional „Elena Cuza” sunt 22 de clase online.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS