11.6 C
Craiova
sâmbătă, 16 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Înscrieri pentru cursurile gratuite de engleză de la „Aman“

Craiova: Înscrieri pentru cursurile gratuite de engleză de la „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner Craiova, vine în sprijinul liceenilor care vor susține probă la limba engleză în cadrul examenului național de bacalaureat.

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în colaborare cu lector universitar Ana Maria Demetrian organizează începând cu data de 15 octombrie, cursuri gratuite de limba engleză, cursuri care se adresează elevilor de liceu care doresc să se pregătească pentru susținerea examenului național de bacalaureat la limba engleză. Dr. Ana Maria Demetrian este lector universitar la Facultatea de Litere, din cadrul Universității din Craiova și trainer în cadrul centrului de limbă engleză Professor A’s International Academy pe care îl conduce.

Cursul este susținut financiar din grantul oferit de Ambasada Statelor Unite la București, în urma parteneriatului pe care aceasta îl are cu Consiliul Județean Dolj și Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”.

Înscrierile se vor desfășura în perioada 27.09. – 14.10.2021 și se vor face în limita a 30 de locuri. Cei interesați se pot înscrie telefonic la secretariatul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, 0251/532267, la secția American Corner Craiova, interior 110, între orele 09:00 și 15:00, la adresa de mail [email protected], unde vor menționa numele, prenumele, școala, clasa, adresa de mail și numărul de telefon.

Întâlnirile vor avea loc săptămânal, pe platforma online Zoom, până la finalul anului școlar 2021-2022.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În plină criză politică și sanitară, Cîțu anunță „vești...

Premierul interimar Florin Cîţu a susținut sâmbătă o conferinţă...

ȘTIRI GdS