10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateToate şcolile din Dolj au trecut în scenariul verde

Toate şcolile din Dolj au trecut în scenariul verde

-

Toate şcolile şi grădiniţele din judeţul Dolj funcţuionează, de ieri, în scenariul verde, a anunţat conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Au fost reluate astfel cursurile faţă în faţă în toate cele 217 de unităţi de învăţământ din Dolj.

„La sfârşitul săptămânii anterioare, în cadrul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj s-a luat decizia că toate unităţile de învăţământ din judeţul Dolj trec în scenariul verde, în desfăşurarea cursurilor faţă în faţă. Aceasta pentru că în toate localităţile din judeţul Dolj incidenţa infectării a scăzut mult sub 1 la mia de locuitori. Situaţia se permanetizează pentru toată perioada cursurilor. Modificări pot să apară doar dacă va creşte incidenţa la nivelul unei localităţi şi atunci vom avea decizia luată la nivelul consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ, cu avizul Inspectoratului Şcolar şi cu aprobarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.


Păstrăm în continuare aceleaşi măsuri de prevenţie: purtarea măştii în spaţiile închise, păstrarea distanţei fizice, încercarea de a păstra grupul de la nivelul clasei respective şi dezinfectarea pe care o facem în permanenţă la pătrunderea în spaţii, la ieşirea di spaţii şi în timpul cursurilor”, a precizat inspectorul şcolar general, Alexandru Gîdăr.
În Dolj, anterior acestei decizii mai erau trei şcoli care erau online, respectiv Şcoala Ghindeni, Şcoala Teasc şi Şcoala Cernăteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS