10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUMF Craiova organizează simularea concursului de admitere în luna mai

UMF Craiova organizează simularea concursului de admitere în luna mai

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova organizează în luna mai simularea concursului admitere la toate programele de studii, respectiv Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală, Tehnică Dentar şi Balneo-fiziokinetoterapie şi recuperare, Radiologie şi Imagistică.

Simularea concursului de admitrere la Universitatea de Medicină şi Farmacie se va desfăşura pe 16 mai. Înscrierea se va face în sistem on-line în perioada 10-12 mai. Pentru a respecta normele de distanţare, capacitatea maximă este de 600 locuri.

Reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie Craiova spun că intenţionează ca această simulare să se desfăşoare cu prezenţa fizică a candidaţilor în sălile de examen. Aceasta va fi posibilă dacă se menţin condiţiile actuale. Dacă vor apărea alte restricţii, reprezentanţii UMF Craiova spun că se vor adapta cerinţelor respective. Candidaţii care doresc să participe la simulare plătesc şi taxă de înscriere în cuantum de 250 lei.

Au fost stabilite şi datele pentru concursul de admitere din iulie

Conducerea UMF Craiova a stabilit şi datele concursului pentru sesiunea de admitere din luna iulie. Pentru programul de studii Medicină, cu durata de şase ani, admiterea se va desfăşura pe 25 iulie.


Pentru celelalte programe de studii, respectiv Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie şi Imagistică, Tehnică Dentară data de concurs va fi 28 iulie, începând cu ora 08.00.


Înscrierea se va efectua on-line în perioada 12 iulie – 18 iulie pentru toate programele de studii, zilnic, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Durata studiilor este între şi trei şi şase ani,. în funcţie de programul ales. Astfel, la Medicină Dentară durata studiilor este de şase ani, la Tehnică Dentară durata studiilor este de trei ani. La Farmacie durata studiilor de 5 ani, la Asistenţă Medicală Generală durata studiilor este de 4 ani, iar la Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare şi la Radiologie şi Imagistică durata studiilor este de 3 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS