8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNoi cazuri de Covid 19 în 18 şcoli din Dolj. Cantina unui liceu din Craiova a fost închisă

Noi cazuri de Covid 19 în 18 şcoli din Dolj. Cantina unui liceu din Craiova a fost închisă

A crescut numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în şcolile şi grădinţele din Craiova şi judeţ. DSP Dolj a raportat, ieri, 25 de cazuri copii, cadre didactice şi nedidactice din 18 şcoli şi grădiniţe din perioada 12-14 martie. În raportarea oficială se menţionează că o grădiniţă din Craiova este în carantină şi cantina unui liceu din oraş a fost închisă.

În Dolj, ieri au fost raportaţi 14 copii cu COVID- 19, în raportarea DSP Dolj. Au fost raportate câte două cazuri de elevi infectaţi de la Colegiul „Carol I” şi de la Şcoala Terraveda. În Craiova un nou caz a fost raportat la Şcoala gimnazială” Mircea Eliade”, unitate care a suspnedat deja activitatea într-un corp de clădire din cauza numărului mare de infectări.
Clasa în care a apărut noul caz de coronavirus în rândul elevilor era deja online. Câte un nou caz de infectare a mai apărut la Şcoala gimnazială „Gheorghe Ţiţeica”, la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, şi la Liceul Sportiv „Petrache Trişcu”.
De asemenea, a mai apărut un nou caz la Grădiniţa „Sfânta Lucia” din Craiova, grădiniţă care este deja în carantină. Câte un caz de infectare a apărut şi în rândul preşcolarilor de la Grădiniţa cu program prelungit „Tudor Vladimirescu” şi la Grădiniţa cu program prelungit „Sfânta Ana”.
În judeţ, elevi cu COVID- 19 sunt la Şcoala gimnazială Galicea Mare, la Şcoala gimnazială Podari şi la Şcoala Nr. 3 Brădeşti.

11 cazuri la personalul din şcoli. A fost închisă o cantină a unui liceu din Craiova

În rândul profesorilor şi al personalul nedidactic au fost raportate, ieri, 11 noi cazuri. Cele mai multe cazuri sunt la Grădiniţa cu program prelungit „Sfânta Lucia” din Craiova. Au fost confirmate trei cazuri în rândul cadrelor didactice. La Liceul „Energetic” din Craiova a fost confirmată cu COVID- 19 bucătarul , iar cantina a fost închisă. Câte un caz de COVID- 19 în rândul personalului angajat în Craiova există şi la Şcoala gimnazială „Sfântul Dumitru”, la Grădiniţa cu program prelungit „Nicolae Romanescu”, la Liceul „Constantin Brâncuşi”, la Liceul „Henri Coandă”, la Şcoala gimnazială „Mihai Eminescu” şi la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova.
În judeţ, personal cu COVID- 19 a fost confirmat la Şcoala gimnazială Galicea Mare.

Cazurile de Covid 19 apărute în 18 şcoli şi grădiniţe din Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS