11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCazuri noi de Covid 19 în şcolile şi grădiniţele din Dolj

Cazuri noi de Covid 19 în şcolile şi grădiniţele din Dolj

Noi cazuri de Covid 19 au fost raportate de Direcţia de Sănătate Publică Dolj. Raportarea este valabilă pentru perioada 20-22 februarie. Au fost înregistrate 11 cazuri de Covid 19 la elevi şi alte 7 cazuri la cadre didactice şi la angajaţi din şcoli şi grădiniţe.


Cele mai multe cazuri de Covid 19 sunt la Şcoala gimnazială „Traian” din Craiova, după cum raportează DSP Dolj. Trei copii au fost confirmaţi cu Covid 19. Este vorba de un preşcolar, un şcolar de la pregătitoare şi un elev de clasa a VIII-a.

Şi la Şcoala gimnazială „Mircea Eliade” din Craiova sunt două eleve infectate, surori gemene. A apărut câte un caz şi la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, la Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” şi la Şcoala Gimnazială „Elena Farago”. La Colegiul Naţional „Carol I”, şi la Şcoala Gimnazială Fratoştiţa anchetele la elevi sunt în curs de derulare.

A apărut însă un nou caz de Covid 19 la copii şi la Grădiniţa cu program prelungit „Paradisul Copiilor” din Craiova. la care deja activitatea este suspendată.

Şapte cazuri la angajaţii din şcoli şi grădiniţe

Şi în rândul angajaţilor din şcoli şi grădiniţe au apărut noi cazuri de infectare. Este câte un caz confirmat la Grădiniţa program normal „Voinicelul”, la Şcoala Gimnazială Calopăr şi la Colegiul Naţional „Elena Cuza”. La Grădiniţa cu program prelungit Paradisul Copiilor sunt raportate două educatoare şi o îngrijitoare. La Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica” şi la Şcoala Gimnazială „Elena Farago” anchetele sunt în curs de derulare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS