1.7 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Șefi noi la ISJ Dolj

Șefi noi la ISJ Dolj

De azi s-a schimbat conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj. Profesorul de istorie Alexandru Gîdăr este noul inspector școlar general. Alexandru Gîdăr ocupa funcția de inspector școlar general adjunct la ISJ Dolj din decembrie 2019.

În echipa de conducere, pe funcția de inspector școlar general adjunct este de azi și profesorul Claudiu Doru Crăciunoiu- Duță, care anterior acestei numiri a fost director la Casa Corpului Didactic Dolj.

Claudiu Crăciunoiu, noul inspector școlar general adjunct la ISJ Dolj

Din echipa de conducere a ISJ Dolj face în continuare parte și profesorul Mihaela Jianu, care este inspector școlar general adjunct din decembrie 2019.

Profesorul Monica Sună care a ocupat funcția de inspector școlar general de la începutul anului 2017 a peluat de azi funcția de director la Casa Corpului Didactic Dolj.

Noii numiți în funcțiile de conducere au fost făcute de Ministerul Educației Naționale prin detașare în interesul învățământului până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar în curs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Andrei Ivan: „Am fost puțin obosiți după meciul din...

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, s-a bucurat pentru victoria...

ȘTIRI GdS

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea,...

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea este de negăsit.

Ștefan Baiaram, după primul gol în Liga 1: „Aștept...

Juniorul Ștefan Baiaram (18 ani) i-a adus victoria Universității Craiova în meciul susținut astăzi, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. La...

Ouzounidis l-a „citit“ pe Croitoru. Vezi care a fost...

Universitatea Craiova și-a adjudecat victoria în fața formației FC Botoșani cu 1-0, sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în etapa a 26-a din Liga 1....

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane...

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane în 24 de ore.

„U“ Craiova – FC Botoșani 1-0. E bine „leilor”,...

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, s-a impus la limită, scor 1-0, în partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. Meciul...