7.6 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljISJ Dolj scoate la repartizare noi posturi pentru profesori

ISJ Dolj scoate la repartizare noi posturi pentru profesori

Inspectoratul Școlar Județean Dolj organizează o nouă ședință publică pentru a repartiza cadrelor didcatice posturi vacantate pe parcursul acestui an școlar. Acestea vor fi repartizate astăzi, începând cu ora 10.00, în amfiteatrul ISJ Dolj. Sunt disopinibile 19 norme și fracțiuni de normă pe diverse discipline, la unități școlare din Craiova și județ. Ședința publică este în afara perioadei prevăzute de calendarul de mobilitate. ”Pot participa la ședință candidații rămași nerepartizați sau cu norma incompletă, pe posturi / catedre vacantate pe parcursul anului școlar. Repartizarea se va realiza în conformitate cu prevederile Metodologiei – cadru în baza art. 105 (1), cu respectarea ordinii de repartizare prevăzută în Metodologie (art. 4 (1), art. 90)”, anunță Inspectoratul Școlar Județean Dolj.

Candidații trebuie să aibă asupra lor documentul de identitate sau procura notarială și documentul de identitate, pentru persoanele care îi reprezintă pe aceștia.

Aceasta este cea de a doua ședință publică din 2021 organizată de ISJ Dolj pentru repartizarea pe posturi a cadrelor didactice, prima fiind pe 14 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS