-2.5 C
Craiova
miercuri, 20 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Educatie ISJ Dolj caută profesori pentru posturile care s-au vacantat

ISJ Dolj caută profesori pentru posturile care s-au vacantat

Inspectoratul Școlar Județean Dolj organizează prima ședință publică pe acest an prin care repartizează posturi vacante și rezervate pentru cadrele didactice. Posturile sunt destinate profesorilor titulari care sunt afectați de reîntoarcerea foștilor manageri la catedră sau care nu au norma completă dar și celor care au susținut examen în vară și nu au fost repartizați.

Ședința publică pentru repartizarea cadrelor didactice pe posturi este pe 14 ianuarie și se desfășoară începând cu ora 12, în sala de festivități a Colegiului Național ”Elena Cuza” din Craiova. În această ședință sunt 78 de norme și fracțiuni de norme pe diverse discipline. Cele mai multe posturi vacante sunt la educatoare, învățători. La educatoare sunt 21 de posturi dintre care 13 sunt vacante, iar la învățători sunt 10 sunt 10 posturi din care 7 sunt vacante.

”Posturile pe care le scoatem în ședința de repartizare sunt accesibile titularilor care sunt afectați de întoarcerea la catedră a celor care au ocupat funcții de director sau director adjunct dar și celor care au fost la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice și nu au fost repartizați. Posturile vacante din această ședință au apărut în urma solicitărilor de pensionare din ultima lună a cadrelor didactice titulare. Avem inclusiv posturi de profesori psihopedagogi și profesori logopezi”, a precizat inspectorul școlar general adjunct, Alexandru Gîdăr.

Pentru această ședință publică sunt și posturi de matematică, istorie, limba română, educație fizică, pregătire practică, educație fizică și limbi străine. Repartizările se vor face în baza Metdologiei pentru mișcarea personalului didactic valabilă pentru anul școlar 2020-2021, adică după metodologia folosită și la repartizările anterioare. Repartizarea se va face pe baza pogramărilor afișate pe site-ul ISJ Dolj.

Candidații vor avea asupra lor documentul de identitate sau procura notarială și documentul de identitate, pentru persoanele care îi reprezintă pe aceștia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

ȘTIRI GdS

Războiul teritorial dintre Craiova și Cârcea, la mâna expertului

Linia de hotar dintre Craiova și Cârcea trece în prezent pe mijlocul străzii din imagine. Așa că locuitorii de pe partea dreaptă a drumului, cum intri dinspre giratoriul de la Ford, aparţin de Cârcea, iar cei de pe partea stângă de Craiova.

Locuri epuizate la vaccin în Craiova. DSP: Oamenii trebuie...

Luni, după trei zile de la startul programărilor pentru faza a doua a campaniei de vaccinare, la Craiova s-au epuizat locurile pentru vaccinarea din...

CEO vrea să formeze profesional 600 de tineri în...

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a anunțat că va forma profesional până în 2025 un număr de 600 de tineri. Aceștia le vor lua locul...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a...

Sindicatele cer reducerea efectivelor de elevi la clasele a IX-a

Un medic de familie face apel către pacienții săi,...

Medicul gorjean Mihai Moisescu a apelat la rețele de socializare pentru a ajunge la toți beneficiarii săi, astfel încât să îi convingă să se...

Polițiștii se pregătesc să protesteze din nou și în...

Polițiștii pregătesc noi proteste la Târgu Jiu, nemulțumiți fiind de plafonarea salariilor. Guvernul a anunțat că anul acesta vor fi înghețate lefurile personalului din...