16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMonica Anisie: Programa va fi adaptată pentru învățarea online

Monica Anisie: Programa va fi adaptată pentru învățarea online

Ministerul Educației va modifica programa școlară, “pentru învățarea în sistem online”.
“În curând vom ieși să spunem cum anume se va desfășura activitatea de predare-învățare și evaluare în sistem online. Asta înseamnă de fapt adaptarea programei. Există această posibilitate și am experimentat în primăvară această adaptare a programei pentru examenele naționale, când am modificat programa pentru examen”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, la emisiunea “Viitor cu Clasă” moderată de Roxana Hulpe la Știrile Pro TV.

În ceea ce privește olimpiadele, “în cadrul Ministerului Educației se face o analiză. Sunt colegi profesori care consideră că este necesar să realizăm și activitățile acestea în sistem online, dacă nu putem să le organizăm ca până acum, însă sunt și colegi care spun că ar trebui să le anulăm. E o discuție în cadrul MEC pe această temă”, a precizat Anisie.

Întrebată cu privire la modul de organizare a tezelor școlare, în sistem online, ministrul Educației nu a precizat concret cum vor susține elevii aceste testări, dar a amintit că “în primăvară am luat decizia eliminării tezelor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS