-2 C
Craiova
miercuri, 25 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar alta se închide

Cinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar alta se închide

Mai multe şcoli din judeţul Dolj schimbă scenariile de lucru cu elevii din cauza apariţiei noilor cazuri de Covid 19. Astfel, cinci unităţi şcolare trec de la scenariul verde, cu toţi elevii în bănci, la scenariul hibrid cu o parte dintre elevi acasă. O şcoală gimnazială din judeţ renunţă la scenariul galben şi trimite toţi elevii acasă, online.

Conform ultimelor date, Şcoala gimnazială Izvoare renunţă la scenariul galben şi trece în scenariul roşu cu toate activităţile online, din cauza creşterii cazurilor de îmbolnăviri în rândul elevilor şi al cadrelor didactice. Liceul Amărăştii de Jos trece din scenariul verde în cel galben şi cu patru clase exclusiv online. La Şcoala gimnazială Vârtop se trece în scenariul 2 la nivelul unităţii şcolare, iar cinci clase lucrează exclusiv online. Şcoala gimnazială „Măceşu de Sus” trece în scenariul hibrid, având o clasă este în scenariul roşu. Şcoala gimnazială „Şt. Ispas” Maglavit trece în scenariul galben, având patru clase online. La Şcoala gimnazială Braloştiţa se trece în scenariul galben, iar două clase sunt în scenariul roşu.
Sunt şi două şcoli lacare toţi elevii revin în clase. Acestea sunt Şcoala gimnazială Scaeşti (a fost în scenariul2) şi Grădiniţa nr 2 Portăreşti (a fost în scenariul3).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

ȘTIRI GdS

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase - C6- este încărcată până la refuz cu deșeuri, Depozitul de la Mofleni așteaptă de la...

Polițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Un polițist a fost înțepat cu un cuțit în mână în urma unui scandal între două familii care locuiesc în cartierul Fața Luncii din Craiova. Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. În urma scandalului, un bărbat a fost lovit în cap și transportat la spital. Bărbatul care l-a înhunghiat pe polițist a fost reținut pentru ultraj.

Neregulile constatate de DSP la SJU Craiova dau peste...

În plină criză a locurilor de la terapie intensivă, Direcția de Sănătate Publică Dolj forțează Spitalul Județean de Urgență din Craiova să...

Cel mai în vârstă pacient internat la Spitalul Cărbunești...

Angajații Spitalului Covid din Târgu Cărbunești au reușit să salveze un pacient în vârstă de 87 de ani, care a fost infectat...

Probele Covid-19, cărate cu lada pentru răcit bere şi...

Personalul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj (SJU Gorj) folosește pentru transportul probelor recoltate de la suspecții Covid-19 o ladă frigorifică...