5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar alta se închide

Cinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar alta se închide

Mai multe şcoli din judeţul Dolj schimbă scenariile de lucru cu elevii din cauza apariţiei noilor cazuri de Covid 19. Astfel, cinci unităţi şcolare trec de la scenariul verde, cu toţi elevii în bănci, la scenariul hibrid cu o parte dintre elevi acasă. O şcoală gimnazială din judeţ renunţă la scenariul galben şi trimite toţi elevii acasă, online.

Conform ultimelor date, Şcoala gimnazială Izvoare renunţă la scenariul galben şi trece în scenariul roşu cu toate activităţile online, din cauza creşterii cazurilor de îmbolnăviri în rândul elevilor şi al cadrelor didactice. Liceul Amărăştii de Jos trece din scenariul verde în cel galben şi cu patru clase exclusiv online. La Şcoala gimnazială Vârtop se trece în scenariul 2 la nivelul unităţii şcolare, iar cinci clase lucrează exclusiv online. Şcoala gimnazială „Măceşu de Sus” trece în scenariul hibrid, având o clasă este în scenariul roşu. Şcoala gimnazială „Şt. Ispas” Maglavit trece în scenariul galben, având patru clase online. La Şcoala gimnazială Braloştiţa se trece în scenariul galben, iar două clase sunt în scenariul roşu.
Sunt şi două şcoli lacare toţi elevii revin în clase. Acestea sunt Şcoala gimnazială Scaeşti (a fost în scenariul2) şi Grădiniţa nr 2 Portăreşti (a fost în scenariul3).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS