13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJumătate din elevii Colegiului Pedagogic din Craiova vor face cursuri de acasă

Jumătate din elevii Colegiului Pedagogic din Craiova vor face cursuri de acasă

Elevii care învăţă în tura a II-a la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” din Craiova vor învăţa exclusiv online. Decizia a fost luată azi de Consiliul de Administraţie al colegiului, după confirmarea celui de al treilea caz de îmbolnăvire cu coronavirus în rândul elevilor care frecventau cursurile după -amiază.Directorul unităţii şcolare spune că elevii vor avea toate lecţiile pe platforma Microsoft Teams, iar profesorii care nu au posibilităţi să folosească platforma de acasă pot veni la şcoală.

Suspendarea cursurilor faţă în faţă la elevii care învăţau în tura după- amaiza este valabilă pentru 14 zile, începând de azi.

„Elevii care învăţau în tura a II-a vor învăţa exclusiv online de azi, după confirmarea celui de al treilea caz de îmbolnăvire în rândul elevilor din acastă tură. Este vorba de clasele de gimnaziu şi clasele a IX-a şi a X-a de la liceu. Vor veni în continuare la clase elevii care învaţă în tura de dimineaţă, respectiv învăţământul preşcolar, învăţământul primar şi clasele a XI-a şi a XII-a”, a precizat Adrian Stroe, directorul Colegiului „Ştefan Velovan” din Craiova.


Managerul colegiului spune că toate cursurile suspendate la clasă se vor desfăşura pe platforme online.

„Pentru clasele la care se suspendă cursurile faţă în faţă, acestea vor continua pe platforma Microsoft Teams. Cadrele didactice care nu au acasă posibilitatea de a lucra pe aceste platforme pot veni la şcoală pentru că am dotat fiecare clasă cu internet şi calculator”, a mai precizat Adrian Stroe.
Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” va rămâne cu activităţile în scenariul galben.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS