20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCare şcoli din Craiova mai suspendă cursurile din cauza Covid 19

Care şcoli din Craiova mai suspendă cursurile din cauza Covid 19

Şcolile din Craiova înregistrează zilnic noi cazuri de îmbolnăviri de Covid 19. Sunt 10 elevi confirmaţi şi patru cadre didactice. La elevi noile îmbolnăviri au apărut doar în unităţi şcolare din Craiova. Un liceu din Craiova a suspendat toate activităţile faţă în faţă până la finalul săptămânii, iar la un colegiu, elevii care învăţau după -amiază au trecut cu toate activităţile excluisv online pentru următoarele 14 zile. Celelalte şcoli gimnaziale şi colegii au suspendat activităţile doar la clasele la care au apărut cazurile.

Conform datelor de azi, comunicate de DSP Dolj, la Liceul „George Bibescu” din Craiova sunt trei cazuri. La nivelul unităţii şcolare a fost luată decizia de a suspenda toate activităţile faţă în faţă, până la sfârşitul acestei săptămâni. „Avem doi elevi care au fost confirmaţi cu Covid 19 şi un cadru didactic. În aceste condiţii, am suspendat toate activităţile faţă în faţă până pe 16 octombrie”, a precizat Petre Cauc, directorul Liceului „George Bibescu” din Craiova. La Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” au fost raportate azi două cazuri de îmbolnăvire. Unitatea de învăţământ a trecut toţi elevii care învăţau după- amiaza în online.


Câte un caz nou a fost înregistrat la Colegiul Naţional „Carol I”, la Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu”, la Şcoala gimnazială „Nicolae Romanescu”. O anchetă în curs de desfăşurare este şi la Şcoala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova. Îmbolnăviri sunt şi în rândul cadrelor didactice. Au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronvirus un cadru didactic de la liceul din Poiana Mare şi două cadre didactice de la Grădiniţa Sălcuţa. În Craiova este confirmat cu Covid 19 un cadru didactic de la Şcoala gimnazială „Gheorghe Ţiţeica” din Craiova.

.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS