4 C
Craiova
vineri, 23 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Educatie Școlile în care se amenajează secții de votare își suspendă activitatea

Școlile în care se amenajează secții de votare își suspendă activitatea

Școlile în care se vor amenaja secții de votare își vor suspenda activitatea didactică începând cu ziua de vineri. Elevii și profesorii vor trece în sistem online. Cursurile în sălile de clasă vor putea fi reluate săptămâna viitoare, miercuri. Decizia aparține Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în...

ȘTIRI GdS

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea...

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea online

2.401 unităţi de învăţământ îşi desfăşoară cursurile online

Un număr de 2.401 unităţi de învăţământ din ţară îşi desfăşoară cursurile în Scenariul 3 (online), iar 4.891 în Scenariul 2 (mixt),...

În Dolj, şcoala online este suportată tot din buzunarul...

În Dolj, şcoala online este suportată tot din buzunarul părinţilor

Rectorii nu vor mai avea restricții la numărul de...

Rectorii nu vor mai fi restricționați la un număr de mandate

Cinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar...

Şcoli din Dolj care trimit elevii acasă din cauza coronavirsului

Vâlcea: 111 unități de învățământ învață online

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a anunțat că în funcție de cazurile de îmbolnăviri cu SARS-COV-2, confirmate de Direcţia de Sănătate Publică, la...