5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProfesorii vor lua lecţii de predat on-line de la televizor

Profesorii vor lua lecţii de predat on-line de la televizor

Elevii au beneficiat de pregătire la televizor, pe perioada stării de urgenţă. Lecţiile erau pentru pregătirea examenelor naţionale. Acelaşi sistem va fi folosit şi pentru cadrele didactice pentru pregătirea în vederea folosirii platformelor on-line.

„Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Televiziunea Română organizează programul de formare pentru cadrele didactice – ‘TeleȘcoala profesorilor’”, anunță Ministerul, într-un comunicat der presă.

TeleȘcoala profesorilor va avea 15 cursuri în cadrul cărora cadrelor didactice le va fi prezentată utilizarea platformelor educaționale pentru susținerea de lecții on-line. “Tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dispoziție, în mod gratuit, de către Google și Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education și Microsoft Office 365”, precizează Ministerul.

Cursurile TeleȘcoala se vor difuza pe 24 august, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-9.30, cu reluare în aceeași zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS