16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieMăsuri de prevenire împotriva COVID-19 la Universitatea Craiova

Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 la Universitatea Craiova

Consiliul de Administrație al Universității din Craiova a stabilit o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii coronavirusului. O primă măsură este ca perioada de auto-izolare la domiciliu să se prelungească cu încă 14 zile, adică 28 de zile de la intrarea în țară, pentru studenți și personalul didactic și auxiliar revenit în țară din zonele cu risc.

În acest sens, se va comunica persoanelor aflate în auto-izolare la domiciliu decizia de prelungire a perioadei, urmând ca până la expirarea termenului să fie informate asupra documentelor necesare revenirii în colectivitate.

Activitățile neefectuate în perioadele de auto-izolare vor fi recuperate după un program ce va fi aprobat de Consiliul de Administrație al Universității din Craiova.

De asemenea, pentru a preveni răspândirea virusului se suspendă deplasările externe până la 31.03.2020. Situațiile speciale vor fi analizate de către Consiliul de Administrație al Universității din Craiova.
La intrarea în fiecare facultate s-a pus dezinfectant şi s-au lipit afişe în care sunt menţionate regulile de prevenire pentru COVID 19 .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS