Acasă Educatie Tel Verde pentru înscrierile în clasa pregătitoare

Tel Verde pentru înscrierile în clasa pregătitoare

-

Inspectorul şcolar general Monica Leontina Sună, prezentă la emisiunea Teză la Radio, difuzată de Radio Sud anunţă că pentru clasa pregătitoare, părinţii pot să facă înscrieri şi online. Trebuie apoi să se prezinte la şcoală pentru validarea înscrierii. De asemenea, pentru a cere informaţii este disponibil şi anul acesta un Tel Verde. Numărul de telefon disponibil este 0800816251.

Numărul de telefon pentru a obține informații privind înscrierea în învățământul primar este disponibil zilnic, în intervalul orar 9:00-16:30, de luni până vineri, până la încheierea tuturor etapelor de înscriere.

Prima etapă de înscrieri este în perioada 4-23 martie. Cea de a doua etapă de înscrieri este în perioada 21-30 aprilie. După aceste perioade, cererile de înscriere în clasa pregătitoare se depun la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj. Anul acesta numărul maxim de elevi în clasa pregătitoare este 25.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.