Acasă Actualitate Cum arăta clasa liceului din Dăbuleni înainte ca elevii să ajungă la...

Cum arăta clasa liceului din Dăbuleni înainte ca elevii să ajungă la spital

-

GdS a intrat în posesia imaginilor cu clasa liceului din Dăbuleni din care mai mulţi elevi au ajuns intoxicaţi la spital, după dezinfecţia făcută cu o seară înainte de o firmă. Pe podeaua clasei se vede clar soluţia uscată ca un strat de praf, iar pe alocuri sunt pete ca de umezeală. De altfel, şi în ziua protestelor, elevii au spus că s-a produs o reacţie chimică care putea fi văzută încă de la primele ore. Din cauza substanţei care a fost eliberată în aerul din clasă, după prima oră de curs, nouă elevi au ajuns la spitalul din localitate. Elevii au fost transportaţi ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova. Unii dintre elevi au ajuns pe targă şi chiar au avut nevoie de internare. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal.
În urma acestei situaţii, elevii şi părinţii s-au revoltat şi au făcut miting luni, cerând demisia managerului. La faţa locului au venit şi inspectorii şcolari, care au întocmit un raport ce urmează să fie prezentat în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj şi să se ia o decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.