17.3 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Alex Găman, vicepreşedintele CJE: Vom relua discuţiile pentru transport gratuit în Craiova

Alex Găman, vicepreşedintele CJE: Vom relua discuţiile pentru transport gratuit în Craiova

Alex Găman, vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Dolj prezent la emisiunea „Teză la Radio”, difuzată de Radio Sud vorbeşte despre următoarele acţiuni care vor avea loc pe plan local.

Elevii din Craiova spun că vor relua negocierile pentru a obţine transport gratuit.

„Nu am mai fost la întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale, pe tema transportului comun pentru că am fost prinşi cu organizarea Adunării Generale a Elevilor. Acest eveniment s-a organizat la Craiova şi a fost nevoie să ne ocupăm de toată logistica. În perioada următoare vom relua însă acţiunile locale. Ne dorim să reluăm discuţiile pe tema transportului gratuit în Craiova”, a spus vicepreşedintele CJE Dolj.

De asemenea, elevii spun că vor continua campania pentru a îmbunătăţi condiţiile igienico-sanitare din şcoli.


„Campania privind situaţia grupurilor sanitare a început în şcolie din Craiova. Până acum putem spune că am avut succes cu demersurile noastre. Am reuşit ca, la şcolile la care am solicitat, să se asigure şi curăţenie dar şi produse de igienă”, a mai spus vicepreşedintele CJE Dolj.
Tot în cel de al doilea semestru al acestui an şcolar, elevii din cadrul CJE Dolj vor derula şi o campanie umanitară. „Lucrăm la o campanie de donare de sânge. Va fi o campanie care are scop umanitar. Ne dorim să conştientizăm în rândul tinerilor cât este de important să donezi pentru a salva una sau mai multe vieţi”, a mai spus Alex Găman.

Mai multe informaţii despre ceea ce vor face elevii din cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor Dolj aflaţi din emisiunea „Teză la Radio”.

Teza la radio – 17 ianuarie 2020

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii.

ȘTIRI GdS

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...

Horoscop

BerbecÎți dorești ceva nu doar diferit, ci radical, inovativ, chiar excentric, să surprinzi, să ieși din tipare. Îți schimbi o părere, o...

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii

Patru arestaţi pentru un scandal cu furci şi săbii.

Extinderea Carierei miniere Roșia, blocată de nouă luni

Cea mai mare carieră minieră a Complexului Energetic Oltenia este blocată de nouă luni. Este vorba de Cariera...

Universitatea din Craiova, în elita educaţiei antreprenoriale superioare

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova, pune la dispoziţie studenţilor, pentru examenul de admitere 2020, 2.860 de...