Acasă Educatie Admitere Candidații înscrişi la rezidenţiat, repartizați pe centre universitare

Candidații înscrişi la rezidenţiat, repartizați pe centre universitare

-

Repartizarea candidaților la examenul de rezidențiat pe centre universitare are loc astăzi, după ce listele au fost centralizate. Rezultatele obținute vor fi afișate în cursul zilei de miercuri pe site-ul rezidenţiat.ms.ro.

La fel ca în anii trecuți, concursul se va desfășura în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, după aceeași metodologie, pe o durată de 4 ore, sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări.

Anul acesta sunt scoase la concurs 4.710 locuri și posturi pe cele 3 domenii de pregătire. Sunt 3.960 locuri și posturi la domeniul medicină, 398 medicină dentară și 256 farmacie și 96 locuri pentru ministerele cu rețea sanitară proprie ( MApN, Ministerul Justiției și MAI).

Pentru această sesiune, Ministerul Sănătății a suplimentat cu 558 numărul posturilor și locuri pe domeniul medicină, față de numărul de absolvenți.

Înscrierea candidaților a început în data de 7 noiembrie și s-a finalizat în 19 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...