Acasă Educatie Lucrări finalizate la Şcoala ”Take Ionescu”

Lucrări finalizate la Şcoala ”Take Ionescu”

-

Lucrările de modernizare realizate în ultimele luni la terenul de sport şi la curtea Şcolii Gimnaziale ”Take Ionescu” au fost finalizate. Prezent la inaugurare alături de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, primarul Mircia Gutău a declarat că această unitate şcolară de mare valoare din municipiul Râmnicu Vâlcea merită tot sprijinul din partea administraţiei locale.

Gazdă a evenimentului, directoarea acestei instituţii, prof. Florina Soare, a mulţumit conducerii primăriei pentru implicarea permanentă pe care a dovedit-o în modernizarea spaţiilor de care beneficiază cei peste 1.000 de elevi ai şcolii. Începând cu anul şcolar 2019 – 2020, o dată cu transferul către Şcoala ”Take Ionescu” a unui imobil din vecinătate, deţinut anterior de Primăria municipiului, şi mutarea aici a claselor pregătitoare, această unitate de învăţământ a revenit la o stare de normalitate pe care nu a mai cunoscut-o în ultimele decenii. Toţi elevii învaţă doar în schimbul de dimineaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.