Acasă Educatie Un avion Wizz Air, care a decolat din București, nu a putut...

Un avion Wizz Air, care a decolat din București, nu a putut să aterizeze la Bergamo din cauza unei furtuni

-

În această dimineață, de pe Aeroportul Otopeni a decolat un avion Wizz Air care ar fi trebuit să ajungă în orașul italian, Bergamo. Aeronava a fost redirecționată din cauza unei furtuni puternice şi a aterizat la Verona.

Aeronava Airbus A 321, plină cu pasageri, ar fi trebuit să aterizeze la Bergamo, conform digi24.ro. Din cauza condițiilor meteo nu a reuşit. Au fost turbulențe foarte mari, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Avionul Wizz Air a fost îndrumat către Verona, la aproximativ 120 de kilometri de destinația inițială, unde a ajuns în siguranță.

Pasagerii urmează să-și continue călătoria cu autobuzele. Din cauza furtunii, alte patru curse din România către Bergamo vor fi redirecționate vineri către alte aeroporturi din nordul Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...