Acasă Educatie 32 candidaturi depuse la IȘJ Olt pentru posturile de director vacante

32 candidaturi depuse la IȘJ Olt pentru posturile de director vacante

-

32 profesori care vizează un post de director sau director adjunct de școală în județul Olt s-au înscris până, ieri, termenul limită pentru selecția șefilor de școli.

În județul Olt sunt vacante 32 posturi de director (25) și director adjunct (7), după ce ocupanților le-au expirat numirile cu delegație pe aceste posturi. Inspectoratul Școlar Județean organizează selecție pentru ocuparea acestor posturi, cei care s-au înscris urmând să susțină un interviu, probă programată pentru luni și marți, 12 și 13  august 2019.

Conform declarației inspectorului școlar general-adjunct al IȘJ Olt, Mariana Gheorghe, s-au înscris 32 profesori pentru 31 posturi. Pentru posturile de director la Școala Gimnazială Traian s-au înregistrat două candidaturi, în vreme ce pentru cel de la Școala Gimnazială Mihăiești nu există niciun pretendent.

„Sunt șapte posturi de director-adjunct și 25 de director plin. În general se merge pe continuitate, cam aceleași persoane și-au depus cereri. Interviurile sunt luni și marți, de la 10,00 la 14,00, și în prima zi și în  doua zi, astăzi vom afișa și programarea pe site“, a declarat inspectorul școlar general-adjunct al IȘJ Olt, prof. Mariana Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS