10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEducatieUn hipermarket oferă burse studenților români

Un hipermarket oferă burse studenților români

Studenții români din Germania, Austria sau Elveția pot accesa o bursă de studiu privată în valoare totală de 6.500 euro (650 euro/lună, timp de 10 luni) oferită de un hipermarket bine cunoscut.

Procesul de aplicare este unul facil, gândit în două etape. Înscrierile se pot face până la data de 31 iulie 2019. În plus, la finalul studiilor, bursierii se vor angaja în cadrul companiei pe un post corespunzător pregătirii lor. 

Sprijinul financiar oferit de hipermarket este gândit cu scopul de a-i ajuta pe tinerii români să se concentreze în procesul educativ pentru a obține performanță și să își aloce timp suficient pentru pasiunile lor. Acesta se implică tot mai activ în diverse proiecte educative. Numele companiei este legat și de propunerea introducerii învățământului universitar dual, ca soluție pentru îmbunătățirea situației din piața muncii. 

Ne dorim să fim alături de studenţii români care continuă să performeze şi să inoveze dincolo de graniţele ţării. Performanţele acestora ne-au determinat să ne implicăm în dezvoltarea lor, deoarece noi credem că educaţia stă la baza progresului. Dacă te numeri printre cei care obțin rezultate academice foarte bune și vrei să ai în continuare timp pentru studiu, așteptăm cu interes aplicația ta, afirmă Adina Teleucă, coordonatorul proiectului.

Vezi articolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS