Acasă Local Dolj Titularizare Dolj: Aproape o mie de candidaţi înscrişi

Titularizare Dolj: Aproape o mie de candidaţi înscrişi

-

Titularizare Dolj 2019. Miercuri, 17 iulie, va avea loc concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2019.

În județul Dolj s-au înscris 970 de candidați pentru a participa la acest concurs, potrivit datelor transmise de ISJ Dolj.

Concursul se va desfășura în cele patru centre de examen constituite la nivelul județului Dolj:
-Liceul ”Matei Basarab” Craiova
-Liceul Teoretic ”H. Coandă” Craiova
-Liceul ”Traian Vuia” Craiova
-Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Craiova

Cele mai multe posturi titularizabile scoase la concurs sunt:

  • Muzica instrumentală – 13 posturi
  • Corepetiție – 4 posturi
  • Educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate – 3 posturi.

Titularizare Dolj. Afișarea rezultatelor inițiale se va face în data de 23 iulie. Înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare – 23-24 iulie 2019. De asemenea, rezolvarea contestațiilor va avea loc în perioada 24-29 iulie, iar comunicarea rezultatelor finale se va face pe 30 iulie.

Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, se va face în ordinea descrescătoare a mediilor, pe 31 iulie 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...

Bancul zilei

Un turist aflat în vizită într-o localitate turistică opreşte un localnic: Este acesta într-adevăr un loc sănătos?Desigur, răspunde acesta....