24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieAdmitere liceu 2019. Ce acte trebuie să conțină dosarul pentru elevii declarați admiși la liceu

Admitere liceu 2019. Ce acte trebuie să conțină dosarul pentru elevii declarați admiși la liceu

Admitere liceu 2019. Elevii care au trecut de hopul numit Evaluare Națională mai au de trăit câteva emoții. După ce au aflat la ce licee au fost repartizați, urmează etapa înscrierii la unitatea de învățământ, scrie playtech.ro.

Admitere liceu 2019. Potrivit calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în intervalul 15 – 18 iulie, viitorii liceeni vor depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși după ce au susținut primul examen important din viața lor. În datele de 19, 22 și 23 iulie, comisia județeană de admitere va elucida atât cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, cât și situațiile elevilor care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și ale candidaților care nu au participat ori au participat, dar nu au fost repartizați computerizat.

Admitere liceu 2019 acte dosar elevi admiși la liceu:

  • cererea de înscriere
  • cartea de identitate. Dacă este cazul, și certificatul de naștere, în copie legalizată
  • foaia matricolă a claselor V – VIII
  • fișa medicală

Calendar admitere la liceu, a doua sesiune

Pe 19, 22 și 23 iulie 2019 are loc rezolvarea situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a împărțirii elevilor care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și a celor care nu au participat ori au participat, dar au fost repartizați în etapa repartizării computerizate, de către comisia județeană de admitere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS