15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateColegiul Național"Frații Buzești", primul pe ţară la specializarea Științele Naturii

Colegiul Național”Frații Buzești”, primul pe ţară la specializarea Științele Naturii

Colegiul Național”Frații Buzești” este pe primul loc la nivel național cu cea mai.mare medie de admitere la specializarea Științele Naturii.Ultima medie de admitere la această specializare a fost 9.91.

Potrivit managerului Carmen Ștefănescu, Colegiul Național „Frații Buzești” are inca patru specializări în primele 21 la nivel național. Este vorba de matematică-informatică bilingv engleză cu ultima medie de admitere 9.84 care este pe locul V. De asemenea, specializarea matematică-informatică este pe.locul 13 cu ultima medie de admitere 9.69. Specializarea matematică- informatică bilingv germana are ultima.medie de admitere 9.68 iar la specializarea matematică- informatică bilingv franceză ultima medie de admitere este 9.63.

Cea mai mica medie de admitere la Colegiul Național”Frații Buzești” este 9.21 și a fost înregistrată la specializarea Științe Sociale. Și la nivel județean Colegiul Național” Frații Buzești” ocupa primele să șase locuri fiind urmat de Colegiul Național „CarolI” din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS