8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieEvaluare Naţională 2019. Subiectele la matematică

Evaluare Naţională 2019. Subiectele la matematică

Evaluare Naţională 2019. Subiectele la matematică primite de elevii clasei a VIII-a care susțin Evaluarea națională au o dificultate medie, scrie Hotnews. Ele sunt mai ușor de rezolvat decât cele de la simularea examenului, consideră ​profesoara de matematică Roxana Goga.

Subiecte mai abordabile decât la simulare

Profesoara Roxana Goga spune că subiectele au o dificultate medie. Iar în comparație cu cele de la simulare acestea sunt cu 20% mai abordabile de către elevi.

Ea consideră că elevii foarte pregătiți nu vor avea nicio dificultate în a le rezolva. Iar cei care nu s-au descurcat foarte bine le simulare vor avea ceva emoții. Dar, pe măsură ce se vor apuca de rezolvat vor realiza că subiectele nu sunt inaccesibile.

Evaluare Naţională 2019. Subiectele la matematică

Primele rezultate, pe 25 iunie

Vă reamintim că elevii de clasa a VIII-a susțin, astăzi, a doua probă, cea de matematică, la Evaluare Națională 2019. Proba de matematică din cadrul examenului de Evaluare Națională 2019 este considerată cea mai dificilă. Vineri, 21 iunie, este programată proba la Limba și literatura maternă. Primele rezultate la Evaluare Națională 2019 vor fi publicate marți, 25 iunie, până la ora 12:00, în centrele de examen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS