10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCarnavalul copilăriei la Colegiul Național Carol I din Craiova

Carnavalul copilăriei la Colegiul Național Carol I din Craiova

Zi de sărbătoare azi la Colegiul Național Carol I din Craiova. Este Carnavalul copilăriei la care participă sute de elevi de la clasele de învățământ primar. Școlarii sunt costumați in diverse personaje îndrăgite din desene animate sau din povesti. Sărbătoarea a început chiar cu parada costumelor pe care și le-au ales pentru a sărbători Ziua de 1 Iunie.
Cadrele didactice le-au pregătit și surprize. Le-au luat baloane, dulciuri și le-au adus animatori. Programul a început cu parada costumelor și va continua cu diverse activități. Finanțarea pentru organizarea acestei activități a fost asigurată în urma unui târg de jucării în cadrul căruia cei mari au adus jucării și cei mai mici le-au cumpărat cu un preț simbolic.

„Am vrut să marcăm aceastp sărbătoare a copilăriei și la școală. Şi unde putea fi mai frumos decât în curtea școlii aici unde se întâlnesc cu toții,” a spus Mihaela Ristea, profesor pentru învățământ primar la Colegiul Național Carol I din Craiova. Carnavalul este marcat încă de la intrarea în colegiu, pe poarta unității școlare fiind scris „Învață de la copii să fii fericit fără motiv, să fii mereu curios și să ceri cu toată puterea ceea ce îți dorești”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS