Acasă Educatie Patru elevi din Dolj, premiaţi la Olimpiada Naţională de Chimie

Patru elevi din Dolj, premiaţi la Olimpiada Naţională de Chimie

-

Patru din cei şapte elevi care au reprezentat judeţul Dolj la Olimpiada Naţională de Chimie, care s-a derulat la Constanţa în perioada 21-25 martie, au obţinut premii. Premianţii sunt elevi care au făcut performanţe şi în anii anteriori.
Astfel, elevul Florin Călina de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“ din Craiova a obţinut menţiune a Ministerului Educaţiei Naţionale pentru cel mai bun punctaj la proba practică şi s-a calificat în lotul lărgit al României în care au intrat 20 cei mai buni elevi la nivel naţional pentru a participa la selecția pentru etapa internaţională a olimpiadei. De asemenea, eleva Oana Şerbana de la Colegiul Naţional „Carol I“ din Craiova a obţinut menţiune MEN, la fel ca şi Cosmin Matei – elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“ din Craiova. La gimnaziu, Irina Georgescu, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Traian“ a reuşit să obţină mențiune specială din partea Ministerului Educaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...