Acasă Local Dolj Studenţii programatori craioveni participanți într-un concurs internațional cu concurenți din 15 ţări

Studenţii programatori craioveni participanți într-un concurs internațional cu concurenți din 15 ţări

-

Studenții Universității din Craiova (Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, Facultatea de Științe) vor participa la CatalystsCoding Contest (CCC), concursul internațional de programare organizat de firma austriacă Catalysts Software.

Anul acesta CCC va avea loc pe 22 martie 2019 în 34 de locații în 15 țări: România, Republica Moldova, Austria, Franța, Finlanda, Spania, Cehia, Croația, Tanzania, Olanda, Bielorusia, Egipt, Polonia, Africa de Sud și Uganda.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor, indiferent de vârstă, educație sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de două sau maxim trei persoane. Participanții sunt invitați să își aducă propriul sistem de calcul (de preferință, laptop-ul personal), accesul la platforma de concurs făcându-se prin conexiune wireless.
Problema propusă în cadrul competiției constă într-un algoritm organizat pe 7 nivele ce poate fi rezolvat folosind orice limbaj de programare.
Toate exercițiile din concursurile ultimilor 10 ani pot fi accesate pe platforma Catcoder: https://catcoder.codingcontest.org
Premierea se va face imediat după sfârșitul concursului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.