6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieElevii au şansa să câştige una din cele două tabere în Oxford UK

Elevii au şansa să câştige una din cele două tabere în Oxford UK

Mirunette Education a lansat concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition, ediţia a VII-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi British Coucil.
Elevii din toată ţara, cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, pasionaţi de cultură britanică, pot participa gratuit, înscriindu-se online şi urmând paşii afişaţi pe pagina dedicată concursului: https://www.mirunette.ro/concurs. Aceştia trebuie să fie susţinuţi de profesori de limba engleză, iar profesorii care susţin cei mai mulţi elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoţitori de grup într-o tabără internaţională.
Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toţi tinerii talentaţi şi ambiţioşi de a-şi valorifica potenţialul şi de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internaţional creat de o tabăra în Anglia!
Înscrieri se fac până pe 1 martie 2019. Perioada de desfăşurare a concursului este 15 ianuarie – 11 mai.
Prima etapă, cea de înscriere, se încheie pe 01 martie, ora 18.00. Procesul de înscriere conţine câteva întrebări ale căror raspunsuri se regăsesc pe site-ul Mirunette Education.
A II-a etapa va avea loc între 09 martie si 01 aprilie 2019, ora 18.00.
Toţi cei admişi în etapa a II-a vor trebui să completeze online, pe site-ul organizatorului, un test şi să participe şi la o probă de creativitate (online). Testul şi proba de creativitate vor fi publicate pe site cel târziu în data de 9 martie 2019. Corectarea şi evaluarea se vor face de către o comisie formată din reprezentanţi ai Mirunette Education şi partenerii de concurs ai acestuia. În urma evaluării vor promova în etapa a III-a primii 20 de participanţi din fiecare grupă de vârstă (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).
Marii câştigători vor fi anunţaţi în data de 11 mai 2019 în cadrul Festivităţii de premiere organizată de Mirunette Education.
Toţi cei 40 de finalişti ai concursului, împreună cu profesorii coordonatori, vor câştiga numeroase premii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS