5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Se lansează proiectul ”Hai la școală!”

Craiova: Se lansează proiectul ”Hai la școală!”

Peste 1000 de elevi, părinți și cadre didactice, vor fi sprijiniți în cadrul proiectului ”Hai la școală!” – un proiect pentru prevenirea abandonului școlar al copiilor din grupuri defavorizate.
Asociația Vasiliada și Inspectoratul Școlar Județean Dolj organizează miercuzri, 16 mai, începând cu ora 10.00, Conferința de lansare a proiectului ”Hai la școală!”, proiect pentru prevenirea abandonului școlar al copiilor din grupuri defavorizate. Evenimentul va avea loc în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă, din strada Brestei, nr. 24, Craiova (vizavi de Facultatea de Agronomie).
Proiectul are în vedere prevenirea abandonului școlar și dezvoltarea abilităților de viață pentru elevii cu deficiențe auditive și cei din învățământul de masă aflați în situații de risc, folosind metode bazate pe educația creativă.
În perioada 2018-2021, peste 1000 de elevi, părinți și cadre didactice vor beneficia direct de activitățile acestui proiect.
La conferința de lansare a proiectului vor participa Înaltpreasfințitul Părinte Acad. Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei și Președintele de Onoare al Asociației Vasiliada, prof. Monica Leontina Sună, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, autorități locale și județene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS