16.4 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Educatie Mulţi absenți și trei eliminați la ultima probă de simulare la bac

Mulţi absenți și trei eliminați la ultima probă de simulare la bac

Liceenii au susținut joi simularea ultimei probe a examenului de bacalaureat la o disciplină la alegere din aria profilului sau a specializării. La această evaluare au participat doar elevii de clasa a XII-a. Conform datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Dolj, din cei 4.613 înscriși au participat 3.313. Și de această dată au fost candidați eliminați pentru tentativă de fraudă. La această evaluare au fost eliminați trei elevi de la Liceul Teroretic „Mihai Viteazul“ din Băilești. În total, la aceste simulări au fost eliminați zece elevi, pentru că nu au respectat condițiile de examen.
Rezultatele probelor scrise vor fi afișate pe 30 martie 2018. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, unitățile de învățământ care obțin rezultate necorespunzătoare la simulările naționale vor fi monitorizate și îndrumate constant, în vederea obținerii unor rezultate bune la examenul de bacalaureat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atmosferă de vis în Bănie. Fanii au cântat și...

Așa echipă, așa suporteri! După ce alb-albaștrii...

ȘTIRI GdS

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Alexandru Cicâldău: Am...

Alexandru Cicâldău, marcatorul de serviciu al Universității Craiova în ultima perioadă, se bucură foarte mult pentru victoria cu FCSB.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Dan Nistor: Sper...

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a sărbătorit cu un gol în poarta FCSB-ului cel de-al 300-lea meci din Liga 1.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Cristiano Bergodi: Avem...

Strategul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost încântat de victoria înregistrată în fața FCSB-ului, o echipă pe care o respectă foarte mult....

Universitatea Craiova – FCSB 2-1 | Bogdan Vintilă: Trebuie...

Antrenorul formației FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, consideră că echipa sa nu merita să piardă duminică seară, scor 1-2, în Bănie, în fața liderului Universitatea Craiova.

Horoscop

BerbecO zi cu distracții și voie bună. Sunteţi pus pe șotii, aveţi chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor....

Bancul zilei

Un tânăr, la petrecerea de Anul Nou, se întoarce către prietenul lui și îi cere o țigară. Acesta îi spune: