27.9 C
Craiova
miercuri, 6 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEducatieUn candidat la titularizare a luat după contestaţie 4,55, de la 7,40

Un candidat la titularizare a luat după contestaţie 4,55, de la 7,40

Rezultatele finale ale concursului de titularizare au adus surprize mari celor care au aspirat să ocupe o catedră în învăţământul preuniversitar în judeţul Dolj. Din cele 144 de contestaţii, după reevaluarea lucrărilor au fost admise 139. Dintre acestea, 98 au fost admise în plus și 41 admise în minus. „Diferențele cele mai mari sunt înregistrate la latină – de la 4,55 la 7,00, și limba și literatura engleză – de la 7,40 la 4,55“, a spus inspectorul şcolar Nicoleta Liţoiu, purtător de cuvânt la ISJ Dolj.
Pentru angajarea pe perioada nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecția specială în profilul postului. Repartizarea pe posturi titularizabile (angajare pe perioada nedeterminată) a candidaților care au obținut note peste 7 sau egale cu 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului va avea loc astăzi, 26 iulie 2017, ora 10.00, la ISJ Dolj.
În județul Dolj, la concursul de titularizare din acest an au participat 751 de profesori. Pentru anul școlar următor au fost scoase la concurs 36 de posturi titularizabile, jumătate din ele fiind la muzică. Alte 260 de catedre întregi sunt pe perioadă determinată, la care se adaugă 586 de fracțiuni de normă pe diverse discipline. În urma concursului de titularizare, şase profesori au obţinut nota 10 (unul la educaţie fizică şi sport, unul la educaţie tehnologică, doi la istorie, unul la matematică şi un învăţător).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS