5.6 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Dolj O nouă sesiune de admitere la Facultatea de Teologie din Craiova

O nouă sesiune de admitere la Facultatea de Teologie din Craiova

-

Facultatea de Teologie din Craiova organizează, în această perioadă, o nouă sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă. Candidaţii se pot înscrie la una din cele două specializări, Teologie ortodoxă pastorală şi Arte vizuale până la data de 15 septembrie. La Teologie ortodoxă, probele eliminatorii (interviu motivaţional şi aptitudini muzicale) vor fi susţinute pe 16 septembrie, iar pe 19 septembrie se va susţine examenul scris la Teologie Dogmatică. Candidaţii la specializarea Arte vizuale vor susţine probele eliminatorii pe 16 septembrie (interviu motivaţional şi verificarea atitudinilor vocaţionale), iar pe 19 septembrie vor susţine o probă practică la desen. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 19 septembrie. La ambele specializări, media examenului de Bacalaureat reprezintă 25% din nota finală de admitere.
Pentru sesiunea de admitere din toamnă, Facultatea de Teologie din Craiova scoate la concurs 40 de locuri cu taxă la Teologie ortodoxă pastorală, iar la Arte vizuale, 10 locuri la buget şi 1 loc cu taxă.
Detalii suplimentare pot fi obţinute la secretariatul facultăţii sau accesând site-ul teologie.central.ucv.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...