8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Educatie Rezultatele de la Evaluarea Naţională au fost publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei

Rezultatele de la Evaluarea Naţională au fost publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei

-

Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2016 pot afla rezultatele de la examen care sunt afişate la avizierele şcolilor, dar şi pe site-ul evaluare.edu.ro.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, 75% dintre elevii care au susţinut examenul de Evaluare Naţională 2016 au obţinut note peste 5, rata fiind în scădere faţă de anul trecut când 79,3% dintre elevi au obţinut note peste 5, scrie Mediafax.

Contestaţiile la Evaluare Naţională 2016 pot fi depuse tot astăzi, între orele 16:00 – 20:00, urmând ca rezultatele finale pentru cei care au contestat nota să fie publicate pe 5 iulie.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.