20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatie"Mecatronica şi Robotica 2016" la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova

„Mecatronica şi Robotica 2016” la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova

Universitatea din Craiova, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova organizează, în perioada 21-22 aprilie 2016, evenimentul „Mecatronica şi Robotica 2016”. Manifestarea este dedicată ştiinţei şi tehnicii, dorind antrenarea unui număr cât mai mare de tineri din întreaga ţară, cu scopul de a le stimula şi dezvolta creativitatea şi spiritul inovativ în domeniul mecatronicii şi roboticii. La eveniment vor participa studenţi din cadrul instituţiilor de învăţământ universitar, specializările de inginerie, dar şi liceeni interesati de acest domeniu.
Tinerii vor avea ocazia să dea frâu liber imaginaţiei în dezvoltarea, construirea şi programarea unor aplicaţii mecatronice şi robotice ingenioase. Manifestarea oferă participanţilor oportunitatea de a-şi extinde orizonturile prin intermediul sistemelor robotice şi mecatronice, promovând gândirea creativă, îmbunătăţind abilităţile de comunicare şi consolidând capacitatea de a dobândi noi cunoştinţe, relevante pentru educaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS