Acasă Educatie Copiii de la Grădinița „Ethos“ au învățat să dăruiască

Copiii de la Grădinița „Ethos“ au învățat să dăruiască

-

Copii din grupele mică și mijlocie ale Grădiniței „Ethos“ au venit la Biblioteca „Aman“ pentru a le aduce jucării celor mai puțin norocoși (Foto: Traian Mitrache)
Copii din grupele mică și mijlocie ale Grădiniței „Ethos“ au venit la Biblioteca „Aman“ pentru a le aduce jucării celor mai puțin norocoși (Foto: Traian Mitrache)

Grădinița cu program normal „Ethos“ a organizat, vineri di­mi­neață, la secția de copii a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman“ din Craiova, o acțiune umanitară la care cei mai mici dintre preșcolari au avut rolul principal. Aceștia au adus jucării de acasă care vor ajunge, de Sărbători, la copii mai puțin norocoși. „Acțiunea de astăzi este una pe care noi o avem în programul activităților cu Biblioteca Județeană, deoarece Grădinița «Ethos» este parte din Fundația «Ethos», iar prin specificul nostru suntem o grădiniță creștină și promovăm astfel de acțiuni. Evenimentul de astăzi a fost o bucurie pentru părinți și pentru copii, dar și pentru noi“, a explicat Ștefana Ciobanu, educatoare în cadrul Grădiniței „Ethos“.
Jucăriile donate de cei mici vor merge la copiii nevoiași, identificați cu ajutorul Bibliotecii Jude­țene „Alexandru și Aristia Aman“. Această acțiune are drept scop deprinderea celor mici cu frumusețea de a dărui. „Ne-am fi dorit să înmânăm noi jucăriile copiilor, dar avem încredere că ele vor ajunge acolo unde este nevoie. Noi am vrut ca micuții să ofere o jucărie dintre cele pe care ei deja le au. Unii au adus jucării noi, alții au adus propria jucărie pe care au vrut să o dăruiască altui copil“, a mai explicat Ștefana Ciobanu.
La eveniment, desfășurat sub sloganul „Să fim mai buni de Sărbători!“, au participat copii din grupele mică și mijlocie ale grădiniței.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....