16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Ateliere de creație pentru copii, la Filarmonica "Oltenia"

Craiova: Ateliere de creație pentru copii, la Filarmonica „Oltenia”

ateliere de creatie

Filarmonica „Oltenia” din Craiova organizează o serie de ateliere de creație cu instrumente muzicale pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, care doresc să petreacă în mod plăcut și util timpul liber. Atelierele vor găzdui cel mult 15 copii, care vor avea ocazia să se joace, să lucreze cu artiști instrumentiști ai Filarmonicii, să descopere și să confecționeze împreună instrumente muzicale neconvenționale. Părinţii interesaţi îşi pot înscrie copiii la numărul de telefon 0351.414.697 sau la Agenția de bilete a Filarmonicii ”Oltenia”, de unde pot obţine şi informaţii suplimentare despre acest proiect, care se va desfăşura până în luna iunie.

Primul atelier de instrumente va fi organizat sâmbătă, 21 martie 2015. De la ora 10:30 va avea loc un atelier de instrumente neconvenționale (percuție) – condus de Emanoil Chelaru, percuționist, de la ora 12:00 copiii vor avea ocazia să cunoască instrumentele cu coarde, cu ajutorul violonistei Simona Petrencu, iar de la ora 16:00 instrumentele de suflat le vor fi prezentate participanţilor de către Roxana Cherciu, cornistă.

Proiectul „Ateliere de creație cu instrumente muzicale” face parte din programul „Filarmonica alternativ” organizat de instituţia de cultură din Craiova. Acesta mai include proiectele „Filarmonica merge la școală” (luni-vineri), ”Filarmonica în cheia FA(milia)” (duminică, ora 10:30) și ”Detectivii muzicali” (duminică, ora 12:00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS