17.1 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Educatie Gorj: Au încercat să copieze la simularea bacalaureatului

Gorj: Au încercat să copieze la simularea bacalaureatului

elevi-octav-ganea

Mai mulţi elevi gorjeni care au încercat să copieze la simularea examenului de bacalaureat au fost eliminaţi din sălile de examen. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, peste 20 de elevi au fost excluşi din examen. Nouă dintre aceştia sunt elevi în clasa a XI-a, iar restul în ultimul an de liceu.

De asemenea, aproximativ 400 de liceeni au lipsit de la proba obligatorie a profilului. La clasa a XI-a s-au înscris 3.343 de elevi, dar s-au prezentat doar 3.144, în timp ce la clasa a XII-a s-au înscris 3.978, însă au participat la testare doar 3.772.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...